Zeestraat 18-20 1941 AP Beverwijk  |  tel: 0251 212252  |  mail: info@kloes.nl
ma - vr. 09:00 - 18:00 uur  |   za. 09:00 - 17:00 uur

Kloes Kids

Urenlang beeldscherm- en telefoongebruik is helaas de oorzaak van vroegtijdig verslechterd zicht bij kinderen en jongeren. We hebben daarom een vrijblijvend oogmeting-uur ingesteld op dinsdag en donderdag tussen 16 en 17 uur. Ook tijdens schoolvakanties. U belt ons even van te voren en we maken dan tijd voor u en uw kinderen en/of jongeren; 0251 212 252. Het speelhoekje is in gebruik, zodat het wachten op elkaar voor de jongsten leuker is.

Kindermonturen incl. glazen zijn er al vanaf € 99,-

lees meer

Kinderbrillen zijn een specifieke specialiteit. Mode is voor de jeugd ook belangrijk, zeker op school. Deze brillen moeten vaak vervangen, doordat het kind nu eenmaal groeit of dat de bril regelmatig kapot gaat door sport, spel of onvoorzichtigheid. Dit weerhoudt ouders vaak om een dure bril te kopen, maar op de glazen moet men zeker niet bezuinigen, want dan ontstaan snel klachten.

Elk koppie verdient een brilletje van Kloes.


Informatieavonden voor ouders

Momenteel zijn we bezig informatieavonden voor ouders te ontwikkelen. Daar leggen wij uit wat er gebeurt aan verval bij langdurig gebruik en hoe het tegen te gaan of zelfs te voorkomen. Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief, zo blijft u vanzelf op de hoogte van waar en wanneer. Tijdens een bezoek aan de winkel krijgt u deze informatie natuurlijk ook!


Zonnebrillen voor Kloes Kids

Die zijn er ook. In allerlei hippe soorten en die kunnen ook voorzien worden van receptuurglazen. Kinderbrillen vallen helaas niet onder de basisverzekering.
Maar wij hebben wel de goedkoopste kinderbrillen in de regio.


Zie jij alle cijfers?

Kloes Brillen & Lenzen

Zeestraat 18-20  |  1941 AP Beverwijk  |  tel.: 0251-212 252  |  info@kloes.nl  |  openingstijden